Vacatures

Kom jij werken in ons heerlijke keramiek-atelier in centrum Utrecht. Wij zoeken fijne ‘Bammers’ voor de volgende functies:

Wokshopdocent keramiek

Voor ons team van BAMMERS zoeken wij voor de weekenden een extra ‘pottenbakjuf of -meester’ voor het geven van pottenbakworkshops. 

Wat ga je doen?

Elke week zit ons atelier vol met enthousiastelingen die voor het eerst pottenbakken. In 1,5 uur leer jij deze workshoppers (groepsgrootte max 10) de beginselen van draaien, het maken van een eerste potje, schaaltje of mok, en begeleid je de groep bij het glazuren van hun item. Bovenal zorg je ervoor dat elke groep een ontspannen & plezierige eerste kennismaking heeft met keramiek.

Wij zoeken een nieuwe BAMMER die:

  • Beschikt over kennis van keramiek & glazuren
  • Ervaring heeft met het zelfstandig geven van pottenbakles of workshops
  • Beschikbaar is op vrijdag, zaterdag of zondag
  • Bereid is om soms last-minute in te springen
  • Een potje gezelligheid & positiviteit meebrengt

Wij bieden:

  • Een heerlijke werkplek in hartje Utrecht met een team van uiterst gezellige & deskundige collega’s
  • Een atelier waar plezier in werken de boventoon voert
  • Een passend uurloon

Pas jij helemaal in ons team? Stuur dan een mailtje naar info@bamkeramiek.nl en vertel ons meer over je achtergrond en motivatie. 

Stagaire keramiek

Loop stage bij BAM Keramiek! Stuur ons een mail met je cv en portfolio als een van de volgende functies je aanspreekt!

Wij zijn altijd opzoek naar studenten kunst, design en keramiek opleidingen. Voor een periode van minimaal 6 maanden van 2 tot 5 dagen ( 16 – 40 uur)

Het gaat om een  veelzijdige stage waarbij je zij-aan-zij met ons samenwerkt in atelier TwaalfZestig het leukste Keramiek Collectief van utrecht waar BAM Keramiek haar productie huis heeft gevestigd.
Je zult als stagiair nauw betrokken zijn bij de ontwikkeling van ons keramiek; van eerste schetsen tot het maken van mallen en het draaien van productie. Ook het acquisitiegedeelte komt aan bod: Je zult veel ervaring opdoen met het in de markt zetten van producten en het netwerken met partners. Ook zul je aan de slag gaan met het werken in opdracht, volgens strakke deadlines!