De BAMmers

BAM Keramiek een initiatief van Lisanne van Zanten en Natasja Schrijvers, de echte Bammers. Wanneer ambacht, inspiratie en ontwerp samenkomen ontstaat er een explosie van creativiteit en zo ontstond BAM keramiek!

Vanuit dit label werken we aan uniek en geliefd serviesgoed en persoonlijke kunstobjecten. Ons eerste servies, de DOMtoren Collectie, stond na een paar weken al in de vitrines van diverse winkels in dé DOMstad Utrecht.

Kortom in een woord: BAM!

Natasja Schrijvers, creatief manager
Lisanne van Zanten, product ontwerper
Pip van Rooij, productie manager.
Emma van Kaam, allround medewerker
Maaike Koors, administratie manager

Ben jij ook een Bammer? Loop stage bij BAM Keramiek! Stuur ons een mail met je cv en portfolio als een van de volgende functies je aanspreekt!

Wij zijn altijd opzoek naar studenten kunst, design en keramiek opleidingen. Voor een periode van minimaal 6 maanden van 2 tot 5 dagen ( 16 – 40 uur)

Het gaat om een  veelzijdige stage waarbij je zij-aan-zij met ons samenwerkt in atelier TwaalfZestig het leukste Keramiek Collectief van utrecht waar BAM Keramiek haar productie huis heeft gevestigd.
Je zult als stagiair nauw betrokken zijn bij de ontwikkeling van ons keramiek; van eerste schetsen tot het maken van mallen en het draaien van productie. Ook het acquisitiegedeelte komt aan bod: Je zult veel ervaring opdoen met het in de markt zetten van producten en het netwerken met partners. Ook zul je aan de slag gaan met het werken in opdracht, volgens strakke deadlines!